Nemůžeme

Nemůžeme

Anotace: ...ano nebo ne?..

Sbírka: Mé výtvory

Jde vrátit něco zpět?
Když dostaneš z matiky za pět,
můžeš to napravit..
Když uděláš krutou chybu,
když nechceš to tak,
chceš to dát zpět..
Vrazila si do zad kudlu,
nemůžeš to dát do klidu..

Ne, nevrátíš to,
uplavalo ti veslo..
Už není,
jen byla..

Ale když chceme,
napravit to můžeme??..
Autor Chicki, 09.09.2009
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí