Židličky z akátu

Židličky z akátu

Anotace: materiální hodnoty josu sice pro život nezbytně důležité však jejich kvantita už ne :)

"Mramorovou verandu a stolek z palisandru.
Židličky z akátu - a trpaslíčka ze sádry. Ještě kytičku!
Kaktus a palmu - a potkánka do klece!
A starobylé housle...(I když neumím hrát)"

Tohle vše k životu nezbytně chci!
A co že skvrny tvoří se na slunci?
na slunci které tu poklidně při mě spí
za zimy, za léta i za mě sladce sní

nechci už skřety strašící v zahradním altánku
chci se jen tulit a hřát tě ve spánku
Na co jsou rohože z pravého bambusu
když srdce smutné je a topí se v chaosu...
Nechci už verandu s výhledem na Brno -
chci už jen tebe má srdeční laguno.....
Autor Chašmodský, 09.09.2009
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Aulus, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí