Letní vábení

Letní vábení

Anotace: uf, co říct, asi nic

TY?
Tvá blízkost – nevítaná.

Tančíš, držíš mě pevně v objetí.
Hudba dohrála, jen tmy zajetí.
Pódium klidné.
Jen ty jsi neklidný.
Voda, měsíc a dvě těla do noci.
Lavička a doteky, tvé nedočkavé
Jen vína džbánek.
Rty a vášeň na maximum plus jeden
Ruce se nepohnou.
Okraj zdola, svět naruby
Čaj, touha, spánek
A probuzení do rána.
SAMA
Tak nesmělé pohledy, jen se nestřetnout.
Ty a tvá odvaha .
Skrz řasy se dívám.
Nazpátek.
S touhou.
Autor mavi, 09.09.2009
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Zefi, enigman, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechápu první verš - on je předemnou, ten akordeon. Ale jinak povedený.

09.09.2009 23:03:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí