TY JÁ ona

TY JÁ ona

Anotace: ...

Dva neznámí lidé,
dva neznámé světy
a přece tys muž a já jsem žena.

Noční jízda, 10 hodin.
Ještě nikdy jsem neslyšela tolik sladkosti
I tohle muži říkaj?
Líbil ses mi hned od začátku
A hned od začátku jsem věděla, že
Ty a ona.
Jednoduchá rovnice
A já do ní rozhodně nepatřím.

A přece ses mi líbil.
Jen jsem nepostřehla, že ani já ti nejsem volná.
Přece, proč by…?

Tvé náhodné doteky, přibližující se těla.

Bez komentáře,
Tak to opravdu nejde přehlédnout.
Jen já jsem stále hloupá.
Až do tvého: „Copak to necítíš?“
Kdybys tak věděl, cítím a jak.
Řvu, deru se, křičím.

A tolik lidí kolem,
Zleva, shora, zprava
Ale teď je mi to pravdu jedno.
Jsi tu TY a JÁ!


Je ráno, mizíš, objevíš se, mizíš.
Pár dnů víc?
Nemáme ani chvíli
Tisíce kilometrů?
Za mořem
Pár let?
A kdo by čekal?

A potom zase vyšla rovnice:
Ty a ONA
A já do ní bohužel nepatřím.
Autor mavi, 09.09.2009
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, rry-cussete, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí