Slza anděla II

Slza anděla II

Anotace: x

viděl jsem slzu na chodníku
byla to zbloudilá kapka
anebo plivanec

v nebesích zaplakal anděl
nad světem pod oblohou
nad světem malicherných věcí
zbytečných hádek a sporů
nad světem, který nechápe
protože je svatý

vzpomínal na svoje mládí
když ještě neměl křídla
když chodil mezi námi
vzpomínal, jak se zrodil
z krůpěje vody

viděl jsem slzu na chodníku
byla to zbloudilá kapka
anebo plivanec?

kdo ví

musel bych ochutnat
Autor Rick, 10.09.2009
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, labuť, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chutnat bych nechtěla, ale jinak se připojuji K Renému...

10.09.2009 08:16:00 | labuť

Má to nápad

10.09.2009 00:40:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí