Jeden z vás

Jeden z vás

Anotace: ...

S hlavou vypranou v novém prášku z reklamy
Křičí : Chcem vědět, kdo jsme
Ale bojíme se zeptat
Toužíme se dekadentně množit
Ale přitom nepřebírat hrozny špíny, nuly nebrat


Staré časy neodvál vítr, v pytli na ostatky neodnes čas
Na nočních stolcích v 3+1 pořád ovladače
A v televizi stejný počet lesklých zubů,
Pořád stejně kloktající ranní analogový hlas
Glosa jak z paměti lakované dřevo
Nenechá mysl umřít,
Ani kdyby tělo uprostřed hluchých míst
Snad o zeď paty do krve dřelo

Nebýt tak čurákem
Opakují si krédo v 9:32 místní burani
Nebýt tak burákem
Co má ta kurva k snídani
Kdybych mohl, vyskočím z kolotoče směšnejch dialogů
Demonstrativně provokativních sebevražd při rozbřesku
Trhání cév a všeho, co vede k srdci
Za mohutných vnitřních mexických vln a potlesku
Autor Faist, 10.09.2009
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí