Co skrýváš v dlaních ?

Co skrýváš v dlaních ?

Anotace: ...

Co skrýváš v dlaních ?
Bílou holubici...
jak obraz muže v mlze vzdáleného
anebo soumrak noci na měsíci
ve stínu léta ukrytého

Možná i prázdné ruce máš
na jednom pivě u Richarda
podzimní vzdech má však jméno Jan,
beránek od němého stáda

Jen jeho obraz zjeví se v Tvém srdci
tak jako kdysi před potopou
znovu
zas a zas
Autor Káňátko, 10.09.2009
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Marfuša, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má v sobě něco, co na mě moc hezky zapůsobilo :o)

10.09.2009 09:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí