Poněkud nudný nález.

Poněkud nudný nález.

Anotace: Ve dvě v noci jsem šel navštívit lednici a cestou jsem potkal tohle...

Poněkud nudný nález.

Na břehu řeky podél kolejí
otevřel pohozený pytel
a zklamán našel odpadky.

Marně zápasil s nadějí
že objeví mrtvolu
a bude středem pozornosti
alespoň policie

místo toho si potřísnil ruce
hnilobou
která svou četností
všude kam se podíváš
už nikoho nezajímá…
Autor Martin Vodňanský, 10.09.2009
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí