Loutka

Loutka

Anotace: ...

Dusím se ač okno je dokořán,
v duši mi třepetá hejno vran.
Z temnoty po mě ruce chňapají,
strážní psy před branou sípají.

Kol mého krku v smyčku utahuje se drát,
Smrtka semnou chce dnes v kostky hrát.
V jediné slze je obsažen celý svět.
Dlaň má pomačkala ten rudý květ.

Bezzvučně křičím do ticha:
„Tato věc se mě přec netýká!“
Opakuji si ty pánova slova,
dokola zas a znova.

„Učinil jsem tě mým mečem,
schoval jsem tě do skrytu mé ruky.
Učinil jsem tě mým šípem,
nyní budeš strážit moje pluky.“

Slova má upadnou dnes v zapomnění,
Tělo moje zetlí z nenadání.
Stejně tak i těla mých soků,
ALE MOJE ČINY BUDOU ŽÍT TISÍC ROKŮ!

ZAVELTE ÚTOK!
Autor Fenceless, 10.09.2009
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Morsia, Adele, Lioness, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm...tj opravdu moc dobré, hezky se to čte :-)...jsi hold dobrý no :-)

24.07.2010 14:23:00 | Snící čarodějka

Vymysleli to oba...

12.09.2009 20:36:00 | Fenceless

To jsi vážně vymyslel sám? :-O

10.09.2009 19:54:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí