Prostá báseň

Prostá báseň

Anotace: Anotace je nejspíš zbytečná...

Píši Ti malou prostou báseň
a oči kárám ze stesku.
Hvězda co v tůni zpila vášeň
mě kolébá na paprsku.

Patinou noci voní borovice,
tvá tvář se v rose zrcadlí.
Strachy, že nevzpomenu více,
se v ostružiní propadly.

Maliník šeptá tvoje jméno
a vzdychá slůvka do mechu.
Soužití trpících, pavouky obhájeno,
usnulo lišce v pelechu.

Vítr mnou pohupoval chvíli,
zavřel mi bránu do ráje.
A lupen odnes zbytek síly.
Vždyť báseň moje prostá je.
Autor kaňka ouškovaná, 10.09.2009
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí