Závod

Závod

Anotace: někdy to tak je

Běžím

Běžím, běžím
Nevím kam
Ani kudy
Popadám dech
Běžím
Rychleji a rychleji
Ozvěna mých nohou
Popadám dech
Buchot ve spáncích
Krev proudí tělem
Srdce zběsile tepe
A já běžím dál
Nemůžu dýchat
Musím běžet
Krev koluje tělem
Žíly na spáncích
Ozvěna nohou v temnotě
Nevidím, nevidím
Stále běžím
Musím
Kam běžím?
Nevím, a přesto běžím dál
Nemám dech
Padám
Dost běhu
Cíl v nedohlednu, konec závodu
I vítězství
Čas prohry, konce
Autor Jesper, 11.09.2009
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí