Džentlmeni vymírají

Džentlmeni vymírají

Anotace: Džentlmeni vymírají

Kde jsou, sakra ty doby,
když tu rytíři byli?
Kde jsou ty časy,
kdy hladili princeznám vlasy.

Jsou nenávratně v tahu.
Technologie, ty vrahu!
Tys je prostě zabila.
Ani se jim neomluvila.

Proč si to udělala?
Důvod si k tomu měla?
Jo? Jaký prosím tě?
Copak ti není trapně?

Copak se ti to nelíbilo?
Ž by ti to tolik vadilo?
To určitě těžko!
Je mi moc teskno!
Autor James Tony, 13.09.2009
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí