Přátelství

Přátelství

Anotace: můžete na to mít odlišný názor, máme přeci demokracii

Přátelství

Jak ohavný zločin
Když přítel lže příteli
Do jeho hezké tváře

Jak ohavný zločin
Podat osobě sobě blízké jed
Schovaný v závoji nevinnosti

Jak ohavný zločin
Být katem dobrých úmyslů
A spláchnout krev do stoky

Činy určují budoucnost
Zlo v pojetí chaosu
Když pravda je už dávno mrtvá

Když pravda je už odepsaná
A leží na pitevním stole
Chladná a rozpitvaná

Pak i pravda začne smrdět

Jak ohavný zločin
Být přítelem, který má dvě tváře
Být jeho andělem i ďáblem na jeho rameni
A tiše mu našeptávat

Jak ohavný zločin
Stát se vrahem, který nalije příteli jedu do ucha
A hořce pak pláče na jeho pohřbu

Jak ohavný zločin
Být hrobníkem, který přítele pohřbí
Pod nánosem lží a hlíny
Aby pak mohl jeho hrob znesvětit

Přátelství jako mlhavý pojem
Plný neurčitých kodexů cti

Jak ohavný zločin
Podvést nic netušícího
Bodnout ho do zad

O tom je přátelství
O tom, jak zabít přítele
Autor Jesper, 13.09.2009
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: ir.is, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrých přátel pár .. víc nehledám ..

14.09.2009 16:33:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí