průšvihácká...

průšvihácká...

Anotace: v maléru...

advokátka protistrany
mi oznámila
že vypovídají smlouvu
a pak mi předala
pronikavě
bílou obálku
s pruhem...

prý
už jsem si dlouho hrál
s koulí
pracoval na noci
a štěpil atomy dní
takže teď mám vysázet
na prkna zahrady
svůj život od á do zet...

vytáhl jsem krabici
abych to vybalil
ani to nebyla fuška
skoro nebylo co nabízet...

Ona jen dodala
pane
vy jste totiž
nevypočitatelným číslem
já to viděla
na vlastní oči
kanónem
střílíte nazdařbůh
a teď už půjdeme
příště to můžete zkusit
s jiným tělem...

moment
mě jen tak nedostanete
stíny zkusily pohnout hlavou
a myšlenky uvnitř se mihly...

ještě bych si chtěl prohlídnout
tu zajímavou zeď
co se z ní dají vytáhnout cihly...

P.S.
víte
já vlastně nechtěl zdrhnout
jen vím co udělat
aby se mi problémy vyhly...
Autor enigman, 14.09.2009
Přečteno 315x
Tipy 34
Poslední tipující: kroužek, Kapka, sophia92, floreciente, Juraj Hrom, Psavec, isisleo, šuměnka, střelkyně1, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi jak je vidno hned (laicky i natotata)
a během vteřiny měníš svůj dům za uzavřený vrata :o))

14.09.2009 14:38:00 | šuměnka

...také na tom pracuji a další neúspěch se již dostavil...ST!

14.09.2009 12:38:00 | Mario de Janiero

psal život sám...
ST

14.09.2009 08:34:00 | Mbonita

Pěkné vyprávění, však básnička to není:-)

14.09.2009 07:06:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí