Sobí

Sobí

Anotace: (až s zima zeptá ...)

Jedu na sever – koupit soby na zimu.
Nepříjemné -
soby už mají jen v guláši!
V nabídce jsou jen losi.
Nebo jsou to losy?
Nebo jsem v Germánii?
Schaise!

. . . . . . . . . . . . .

Co se týká soba,
už slyší na Boba.
Máme radost oba,
já, že už mám soba,
Ty, že jsem ven z hroba.
Duševního – no ba.
(hm, to byla doba)
Díky, jsi faň roba.

Neměl by mít sobek,
spíše jméno Bobek?
Je to malý drobek,
když šťourám do hloubek.

A králičí jméno?
- taky snídá seno.
Přímo z mojí hlavy,
- místo ranní kávy.
Teď, ho zvolna tráví.
Ptáš se, zda jsme zdrávi?

Sytý kdo je, v hlavě čisto,
v kupce hnoje, najde místo,
s loukou, květy, zvířátky
- nevyprávím pohádky.
Autor Zbunik, 14.09.2009
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí