. . . . . (Šternberk)

. . . . . (Šternberk)

Anotace: . . . . .

Na rozcestí, vprostřed stráně,
tváří k hradu, zády k bráně.

Strany spolu, se však mísí,
blízký reál, dávné kdysi.

Zvuky z korun, němých svědků,
našly svůj řád, v časech předků.

K hluku dole, apatii,
moudrost doby, uvnitř skryjí.

Hlukotvůrců dotyk těla,
objetími kmen už bělá.

Snaha přijmout informace,
světosíť, to jméno vládce.

Čas pro změnu, stát se knihou?
Dál stojí strom, s vlastní tíhou…
Autor Zbunik, 14.09.2009
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Blana, WAYWARD, danav
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

14.09.2009 20:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí