Noční můra

Noční můra

Anotace: =)

Temno a nic,
rudé oči žhnou,
ve svitu svíc,
až tě naleznou!

Roztrhá ti břicho,
a rozsápe tvoje tělo,
hluboký smích přeřízne ticho,
takhle se to stát mělo,

Bude tě strašit ve snech,
Satan si pro tebe přijde,
jeho tvář vidíš ve zdech,
a nepřej si vědět co z tebe zbude,

Bojíš se ale ne dost,
budeš křičet a budeš zlomen,
je totiž nevítaný host,
a tebe stráví pekla plamen...
Autor Earl, 16.09.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Trauma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super,mě se to líbí.A to,že moc!:))

26.04.2010 22:12:00 | ilona

ta druhá se mi líbí ale nechtělo by to nějaký pořádný název?

22.09.2009 20:38:00 | Trauma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí