JEN ONI

JEN ONI

Anotace: JEN ONI STÁLE S NÁMA JEBOU BRZY VEZMOU NÁS SEBOU!!! DO PASTI DLUHŮ VÍTEJTE V ZAČAROVANÝM KRUHU!!

JEN ONI!!
POTŘEBUJOU injekci proti prasečí chřipce!§
Nezajímají je občani ležící na JIPCE!!
JEN oni se před ůtoky zvenčí schovaj
do tý doby všechno prodaj!!
ANO oni stále na koni
probíraj svá konta!!!
sem tam nějakýho JOINTA!!!
Autor pepa čech, 17.09.2009
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí