VĚŘÍME TĚM

VĚŘÍME TĚM

Anotace: JANE HUSE PŘIJD MEZI NÁS JSME OPRAVDU ZA PRODANCI NEBO ZA VŠE MOHOU POSLANCI

VĚŘÍME TĚM
VĚŘÍME těm co nás za čas zradí!!
Proč nám stále něco vadí!!
Politik je plémě hadí!§
PROČ máme napřed nechat!
očkovat politickou elitu!!
která na občany sere!!!
Kde!!
Se v těch lidech drzost bere.
Už vysychá morálky pramen!!
A s ČESKOU ZEMÍ je amen!!
ŠKODA!!!
ŽE už tady není LID!!
co by se za svá práva bil!!!
JO kdyby Jan Hus žil!!!
Aspoň jeho myšlenky!!
nebylo by třeba platit složenky
s vysokou částkou!!
Zamětme s tou cháskou!!
zvanou ELITA!§
OD ní už je naše Země dosti rozryta!!
Vyžeňme!! ji z poslaneckých lavic!!
Máme navic!!
Než se nechat dojit!!
Je ČAS!! SE SPOJIT!!
Autor pepa čech, 17.09.2009
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí