ŠÍLENSTVÍ

ŠÍLENSTVÍ

Anotace: pocity

Smutek je v hlíně
Deprese svině
Ve vlastní špíně
Válí se líně.
Pomalu vkrádá se
Do útrob shnilých
Bojuje, nezná se
Jde po našich milých.
Dlouho se, koupal se
Ve zvratkách, v žluči
Zaběhl se, ztratil se
V poplatkách duši.
V pevnosti bolesti
Když tenkrát prve
Okusil šílenství
Okusil krve
Moudrosti nezískal ni
V bláznivém chrámu
V místě kde postavil
Z lidských těl bránu.
Zde matka je šílená
Mrtev je otec.
Milosti slíbená
Máš zahnutý hrotec.
Listí je spadané
Když spící jsou stromy
Udeří neštěstí
Spanilé hromy.
Líbezně kráčejí
Krok vede krok
Ztrácí se za hory
Jak loňský rok
Autor Drappi, 18.09.2009
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí