Neděje se nic...

Neděje se nic...

Anotace: pásmo pocitů...

Tma je tak příjemně anonymní.

Kolemjdoucí jsou nevšímaví.
Nabízejí mi noviny
chtějí mentolky
pomlaskávají do kroku
a neurčitě se šklebí.
Obcházejí mě jako překážku,
kterou jim někdo klade
do cesty.
Dívám se jim do očí
a oni pozorují dlažbu.
Je mi to jedno.
Popopírám veškerou existenční krizi.
Čekám, že se něco stane.
Neděje se nic.
Kolem se proplétají obrazy neurčita
a hraje hudba.
Sladká
líbezná
smutná
Na lavičkách sedí zasnění milenci.
Zoufale čekám, že se něco stane.
Neděje se nic...
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 19.09.2009
Přečteno 242x
Tipy 18
Poslední tipující: Nussichoco, Zpátky, enigman, mattoni.uz.neni, Ledová víla, Andělskými perutěmi chráněna, rry-cussete, Bíša, Psavec, její alter ego, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to přijde...

22.09.2009 00:29:00 | enigman

něco se přece děje. Začíná podzim a svět se točí kolem dokola

19.09.2009 22:18:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí