Za krásu se platí

Za krásu se platí

Anotace: Prý.

Při pohledu do očí
duše krásou poskočí
Dočista se roztaje
vždyť se koukla do ráje.

Při pohledu do očí
duše krásou skočila.
znala další následky
nádhera ji zabila.
Autor Čoki, 20.09.2009
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, hašlerka, labuť, Květka Š., piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí