Podzimní list

Podzimní list

Anotace: ...

Listí žloutne, opadává,
v chladný podzim snít.
Jsi jako lasička dravá,
nechceš kalich hořký pít.

Čekáš na tu chvíli.
která pro nás zazní v d-mol.
Sama, plná síly,
Tak chutná hořkost a bol.

Chladný je podzimní list,
Chladný a můžu se plíst.
Chladný je podzimní list,
Sama ten kříž nemůžeš nýst

Celý svět stál proti nám,
Celý svět, snad i my dva.
Jak země, jak oceán,
Jako světla a hluboká tma.

Chladný je podzimní list,
Chladný a můžu se plíst.
Chladný je podzimní list,
Sama ten kříž nemůžeš nýst
Autor Edmond Kadad, 20.09.2009
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Alien.v.v.s., labuť, Prokešová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí