Sad Poet For You

Sad Poet For You

Anotace: Ach jo :(

SAD POET FOR YOU
--------------------------------------------------------

Říkal jsem Ti, že napíšu Ti básničku
Jenže tahle je trochu smutná
Měl jsem Tě za hvězdu i ranní rosničku
Teď je vše jak omáčka v létě hutná.

Mrzí mě to, jestli Tebe taky
Chci Ti jen říct, že je toho škoda
Neustálé naše míry a války
Ten rok utekl rychle jako voda.

Tvé na konci básniček tři tečky
Chybět mi tu budeš
Jako ve vánici severských psů smečky
Za tím ledem půjdem.

Tohle nemělo takhle skončit
Chtěla bys vrátit čas?
Ta informace "to ukončit"
Nepřijde snad znovu zas.

Mám Tě rád, i za ošklivosti stále
A budu mít rád napořád
Tančit ve snu s Tebou budu v sále
Máme spolu dveře přátelství dokořán?
Autor Zasněný básník, 20.09.2009
Přečteno 355x
Tipy 9
Poslední tipující: Modrý Anděl, carodejka, Duhová, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke.

24.09.2009 19:15:00 | carodejka

už sem skoro zapoměla jak krásně píšeš =)

24.09.2009 19:14:00 | Duhová

Je úžasná! Smutně umíš psát vážně perfektně.. teda ne že bych chtěla, abys tak psal pořád, ale fakt...je nádherná...

20.09.2009 22:38:00 | Dev_LATea_princess

Nejsi, ale já jsem asi děsnej taky, protože mám taky trocu slzy...:(

20.09.2009 19:43:00 | Zasněný básník

Bože...to je krásný...sem děsná,ale chce se mi z toho brečet...

20.09.2009 19:41:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí