Óda na Šimdu

Óda na Šimdu

Anotace: Krátký basnický popis mého kamarada...P.S. pro nekoho kdo to nezna může být něco k nepochopení

Dlouhé ruce, mrštné tělo,
Až by se závidět chtělo.
Lehký ůsměv, mobil v ruce
Štastná tvář když mobilujce
Ze své redakce odchází

Každý moment, v každou chvíly, ze srdce mu vychází.
Sbohem navždy, sbohem Jano, však žal smutku předchází

Gymnastika vším by byla,
A Netušil bohémem
Jen kdyby čas netlačil a
Škola žádným problémem

Vid na nootebok v jeho mysli jen iluzi vytváři
žádný Twister, žádný Longer, peníze neutrácí

Jedna chyba v jeho srdci stále víc se vytváři.
Právě když Kanada naší Českou zemi poráží.
Však tato chyba v jistých chvílých odpustit se dá,
A to když naše České slovo stále ve svých článcích užívá
Autor Peky, 17.11.2005
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí