Poslední věk

Poslední věk

Anotace: ...

Naučili se za drátky tahat,
proud vody zastavit.
Při vraždě bratra nezaváhat,
Oheň gestem zapálit.

Byl hrozný ten věk,
meze překročili tisíckrát.
Opomenut byl vděk,
Už dopit je tento opiát.

Jejich čas je na sklonku,
jak plevel dusí pivoňku.
Už slyším božské Kornety,
není třeba pálit dekrety.

Jediní dva zhoubu přežít mohou,
otočit přesýpací hodiny.
Rozloučit se s noční oblohou,
následovat kroky Eviny.
Autor Fenceless, 23.09.2009
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: 4LJFilip, Lioness, Lea Aura, Okřídlená Lištička, j.c., hašlerka, labuť, Sweet KiWi, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vcelku povedená práce, ale umíš to líp ;)))

24.09.2009 14:18:00 | Okřídlená Lištička

hrozný věk.. a nepříjde ještě horší?
dobrá báseň ... jistě příjde ještě lepší!
:o)
Jiří senior

24.09.2009 13:22:00 | j.c.

jen do toho...

23.09.2009 20:55:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí