Kaštanové

Kaštanové

Anotace: Pro Yenny

Pád do tvých kaštanových očích
v těch se ztrácím
utápím v nich
všechny naděje
na světlejší zítřek

představení, které rozehrává
první dějství
milenecké napětí
ruská ruleta lásky
výstřely do srdce

nabitá zbraň
ruka, která se třese
výstřel
kouř voní v místnosti
polibek, který chutná
jak sherry

doutník dohořívá
pistole je ledová
polibek ztratil svojí chuť
probuzení
jen tvůj obraz
na mě hledí.
Autor Vlk v rouše, 24.09.2009
Přečteno 244x
Tipy 31
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Monsignore, LeeF, Agniezka, al-pacino, Dota Slunská, enigman, Mbonita, Psavec, Yenny, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do rány...

24.09.2009 20:39:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí