Déšť konce

Déšť konce

Anotace: Závěr podle Oppenhaimera

Zvony jsou překovány v meče
a odlíváme bodáky.
Budoucnost mezi prsty teče
národy jdou do války.

Dětem rozdány byly zbraně
místo školy jdou v zteč
Teplo dívky nepoznaly
jen čekají na slovo: Běž!!

Po dni bojů leží mrtví
pro cizí válku ztratili své mládí.
V občankách čtrnáct let
a v obličeji odhodlání.

Nyní jste jen čísly,
jen jména na seznamech padlých.
Však verbíři si přišli
pro další várku mladých.

Po letech bojů
už není dalších duší.
Jen zbytky stejnokrojů
a vůdci konec tuší.

Jen zbytky velkých říší
nám kdysi mocným zbyly.
Konec náš se blíží
my se s tím nesmířili.

Když světu nevládnem my
tak nebude nikdo jiný.
Teď jsme tu my a přijde potopa
my o milost neprosili.

Hleď ďáble
neptej se a ber.
Všechno teď ukončíme.
Ať všechno živé zhyne
deštěm atomových střel...

(protože mocní neprohrávají...)
Autor Tadam, 24.09.2009
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(Y)

02.04.2014 15:41:21 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí