Láska prochází žaludkem

Láska prochází žaludkem

Anotace: Svatá pravda

Dopouštím se chyby
měl jsem chuť na ryby.

Že si nedal sladké hrušky
nebo třeba dvojky tužky.

Milá mne hned zprdla
ruka její ztvrdla.

Za kus jídla že vše dám
to se páni ale mám.

Láska prochází žaludkem
mocně hlad šimrá nad pupkem.

Nezoufej milá moje
Nedám kuřátka troje.

Vezmu si jen ždibeček
koláč, k tomu libeček.
Autor Čoki, 24.09.2009
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí