Časová smyčka

Časová smyčka

Anotace: podzimní chmury

Sbírka: Vývoj lásky bez nadsázky

Historie se vrací časovou smyčkou..
Za chvíli rozloučím se s tebou
jak s poslední vlaštovičkou...

Stejně jako před rokem,
stejně jako v tenhle čas,
cítím, že mi odletíš,
jen co vítr zafouká zas...

Letní lásky patří slunci, létu,
rozzářeným tvářím...
Jen co však příjde září,
letní lásky se mi maří...

Jak ráda bych se mýlila
v úmyslech tvých,
jak ráda bych uvěřila
ve tvůj bezstarostný smích...
Autor tmavovlaska93, 25.09.2009
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Nussichoco, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba to vyjde...

25.09.2009 17:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí