Psaní na látce

Psaní na látce

Anotace: ****Obsah knihy nastíňuje hlavní poselství díla, avšak síla tohoto poselství je dána emocemi, které získáme až při samotném čtení celého díla... Tyto emoce činí dílo nesmrtelným***

Sbírka: Vývoj lásky bez nadsázky

**************************************

Inkoust z plátků rudých růží
rozpíjí se na látce...
Navždy bere její bělost,
píše konec pohádce...

Smutná můžu býti z poskvrněné látky,
která nikdy nebude jako dřív,
na níž napsáno je písmem lásky,
co ostatní mohou vnímat jako hřích...

Znakům na ní rozumím,
znám je dávno z vyprávění...
Avšak jenom obsah knihy slyšet
a potom celé dílo číst,
rozdíl mezitím je stejný
jako vážně existovat
nebo pouze snít...

**************************************
Autor tmavovlaska93, 25.09.2009
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí