SAMOTÁŘ

SAMOTÁŘ

Anotace: Všude tolik lidí, ale přesto si člověk připadá tolikrát tak sám

Ve svých očích svíráš
Bolest uplynulých dnů
Proč jen proklela tě krutá doba
Mizíš v říši snů.
Dny tak dlouhé, tebe pálí
Chladivá je náruč noci
Černé myšlenky tebe trápí
Jsi zcela v jejich moci.
Procházíš snem, klidu nemáš
Dotek smrti vyzýváš
Svět jsi ztratil, duše černá
V tichu samotu prožíváš.
Chtěl jsi jít, však cesty není
Myslel sis, že neznáš strach
Věčné štěstí, ten okamžik
Kdy tělo obrátí se v prach.
Líbezná smrt, věčný život
Do temnoty se propadáš
Chladný měsíc, krásná noc
S dalším sluncem uvadáš.
Autor Drappi, 25.09.2009
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí