Z puberty na grunty

Z puberty na grunty

Anotace: Láska? ne Práce!

Teď,v této době nemám smutek - láska udělala velký skutek.
Neznám chmury a nestvůry, dušičku si opatruji,negativ z ní vytěsňuji.
Docela jiný mám teď svět, díky tobě to vím hned.
Nebýt tebe, neznám smysl života a pořád jsem popleta.
V míru v lásce v blahobytu - pohodičku s vůní květu.
Umývání-úklid-vaření: to Miláček vždycky ocení:-)
pračka-vysavač či hubka s hadrem, dospívání není problém, pokud v lásce neni bordel.
Ten kdo upřímně miluje,z tvářiček mládí se pomalu vzdaluje,proto abych nezestárla věším denně kupu prádla a o vaření nemluvím, to je samé:,,To nejím''! To si v duchu představuji, jak to jídlo na něj leji.
Nechápu, proč o lásce všichni básní, jako o růžové zahradě,když doopravdy všechny mámy nadávají na muže,proč mi bez nich žíti nemůžem? Kolik chlapů ženám s prací pomůže? Bohužel, to neni úděl pro muže:-)
Autor Markulka, 26.09.2009
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí