bílá holubice mých očí

bílá holubice mých očí

Anotace: a nejsou modrý, i když jeden čas chtěly být

město utichá pod náporem tmy
neumí se jí moc dobře bránit
jakoby dneska byla těžší
než obvykle
jakoby za to snad nějak mohla i moje sukně

dnešní den je jako všechny,
ale přece není

tichý pokoje s přebytkem milenců,
ale všichni jakoby ztratili schopnost dýchat

ztrhaný záclony bez viny
a to se obviňovaly za nás

studený ruce se pod peřinou neohřejou
a kamery vypli
pouliční lampy v utajení

už to nejsem já,
už to nejste vy
a znovu

první hvězda
a poslední sklenička
pořád hledáme půvab
v našich pomatených říších,
kouř se ztrácí jako myšlenky
Autor Layla., 26.09.2009
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí