Šimrám tvé ego

Šimrám tvé ego

Anotace: Šimrám tvé ego

Šimry, šimry, znova šimry.
Šimrám tvoje malé ego.
Chci tě poznat nejlepšího.
Proto tě šimrám, věř mi.

Pokud má člověk dostatečnou sebedůvěru,
dokáže věcí, o kterých se mu někomu jen zdá.
Já tě chci prostě takového poznat, věru.
To pak bude přínos pro obě strany strany, paráda.


Budeme žít na maximum.
Vyhneme se všem nezdarům.
„Pa, pa“ řekneme všem zmrdům.
Co si díky nám staví vlastní dům.

Naše ego je určující,
které lidi rádi poslechneme.
A které pošleme do píči.
Tak šimry, zmákneme to společně.
Autor James Tony, 27.09.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí