Klíč

Klíč

Anotace: Ke všemu...

Ke každému z nás vede cesta
K přátelství je snadná...
K lásce už špatná...
K srdci se musíš překážkami drát.

Nemůžeš jen tak snadno vše obejít
Musíš se naučit tou správnou cestou
jít.

Jít tam kam tě nohy nesou
Jít za štěstím a být hvězdou
Jít za láskou a umět ji věnovat
Jít navzdory osudu a umět s ním
bojovat.

Mít sílu se s životem prát
Mít radost že jiný jí má
Mít pro každého srdce dokořán
A být dobrý kamarád.

A jen ten klíč musíš dobře uschovat!
Autor Kett, 29.10.2004
Přečteno 1510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Jo...souhlasím s tebou.. A moc moc moc moc se mi to líbí...=))

28.01.2006 22:13:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí