Cesta

Cesta

Anotace: ...

Ticho, co šeptá ti, že čas je jít spát,
tma co najevo dává kam bys měl jít,
déěť co suší tvé slzy a tváři výraz jiný chce dát,
hořkost co chutná a kterou musíš mít

Odpověď, která ptá se tě na zítřek,
noc, která naději ti slibuje,
vtip co vyvolá je němý brek,
přítel co v zášti si libuje
Autor Sllunce, 29.09.2009
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí