kamarádi

kamarádi

Anotace: Pro všechny mé přátelé.

Já a ty šlapem
sobě na paty,
nerozluční kamarádi,
kteří se maj strašně rádi.
Já a ty a to krásné slovo
kamarádi.
Mám tě rád už tím že žijem
a jsme na život dva.
Dva na radost i starost.
I když tě ztratím,
naše cesty se rozejdou,
nikdy na tebe nezapomenu.
Už tím že jsem tě poznal
budu mít něco z tvé osobnosti.
Autor Tajuplný, 29.09.2009
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí