Hřbitov všech...

Hřbitov všech...

Anotace: Hřbitov všech... nadějí, lásky, tužeb i snů...

Hřbitov…
Sedím na hrobě, oči zalité slzami,
Slzami z pohledu jež naskytl se mi,
S pohledu na mé mrtvé sny,
Na má mrtvá přání, touhy a lásky.

Lásku jsem ztratil, sny se rozplynuli,
Touha se změnila v zoufalství,
A žal nyní zkrápí toto smutné místo,
Kde pohřben jsem já a miliardy dalších

Toliko snů, toliko naději,
Zde leží, zkrápěny měsíčním svitem,
Toliko snů, toliko nadějí,
Zakrývají temná mračna,
mračna zloby a strachu

Nedokáži již více, seděti a plakati,
Nedokáži již více hledět na mé mrtvé sny
Na lásku jež jsem zradil
Na touhu jež mě opustila a zachvátil mě žal

Lásko má, zradil jsem tě,
Touhy mé, zabil jsem vás,
Sny mé, zničil jsem vás
Snad zasloužím si jen trest nejvyšší

Trest za promarněný život,
Za zlobu, i lásku jež jsem promarnil,
Za všechno zlé i dobré jež jsem napáchal
Za všechen smutek jež jsem lidem přivodil,
Za všechno štěstí, které jsem jim dal

Miloval a nenáviděl jsem vše kolem sebe,
Prahnouce po pomstě, já ztratil jsem tebe,
Nyní trpím a trpím,
Neb byl jsem slepý a hluchý.

Hloupost a strach zachvátili mě,
Když lásku já jsem zradil,
Touhy, když jsem zabil
A sny mé, když jsem zničil

Hloupost a strach svírají mou duši,
Jako okovy svírají otroka.
Hloupost a strach svírají mou duši,
Jako šílenství jež zachvátit mě má…

A už je zde, už zde stojí proti mně,
Věděl jsem, že přijde,
Věděl jsem, že daň svoji si na mě vybere,
Má milosrdná smrtka,
Přišla ukončit mé šílenství…
Autor Vladislav., 29.09.2009
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí