Gilgameš

Gilgameš

Anotace: o bolesti

Velký Gigameš král,
hledal bylinu, květ,
tak moc se smrti bál,
žít chtěl celý, celý svět...

Já nechci, nehledám,
rostlinu nesmrtelného života,
sazenice, mám-li, dám,
žít stále, to není jen jahoda...


To co chci, nenajdu,
rostlinu štěstí, uzdravení,
na Smrt stejně zajdu,
co já hledám to tady není...
Autor L. Šebestián Borský, 30.09.2009
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí