Je ne suis pas seul....

Je ne suis pas seul....

Anotace: je veux elle-meme!

Sbírka: Jahodové nebásně

Ano byla jsem na dně,
jenže tenkrát jsem ještě netušila,
že moje duše... má ještě sklep.

Na dně jsem našla sílu.
Co najdu na dně dna... nevím...
Možná tam čeká štěstí,
toho optimismu bylo už dneska dost.

Ten sklep se mi nelíbí
na bílých zdech jsou krvavý cákance
a na zemi se válí zažloutlý kosti.
Kosti lidí, kteří se nedokázali odrazit vzhůru.

Ale já to dokážu,
vždyť přece nejsem sama...
mám sebe...

Je ne suis pas seul....
je veux elle-meme!
Autor Striptérka, 01.10.2009
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bonne chance !..

02.10.2009 14:34:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí