Poslední vzdech

Poslední vzdech

Anotace: ...

Kdo při péči své podváděl,
nemocí byl zasažen,
i ten kdo na svém zdraví lpěl,
strachem blouznil omámen.

Tak prchali všichni
a prchali všude,
však někteří byli určeni,
že zem jim lehká bude.

Ten osud zastihl ji též,
smrt vybrat jí nedala.
Říkala si: "Kéž,
bych se lépe starala!"

Teď věčným spánkem spí
v noci bezesné,
snad jí někdo probudí
srdce pohaslé...
Autor The God, 02.10.2009
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí