Citová bolest

Citová bolest

Anotace: ???

17.11. 2008 21:52

Citová bolest

Čekat
znamená být v nejistotě
a mnoha smutku,

bojovat zas,
ztrácet drahocenný čas
nad prohranou bitvou
a radovat se z bitvy,
která tolik stála,
víc než dala je další utrpení
a větší porážka v srdci.

Je těžké žít,
mít radost ze života,
smutné tu být
a přesto vnímat
a skrývat svůj cit.

Cestou jít
a být nikým nepoznán,
jak tulák před světem
a sebou samým.
Autor JarekBrnoCz, 03.10.2009
Přečteno 661x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí