Pohádkový učitel

Pohádkový učitel

Anotace: Básnička o našem panu učiteli!Je to ten nej učitel na světě!!!

Harmonické tóny linoucí se ze třídy,
rozezvučí celou školu,
ve třídách poskakují křídy,
krásné blaho naplní budovu od shora až dolu.

Na klavír hraje jako Bůh,
rozkmitá se všude vzduch.
Jeho prsty po klávesách se rozvlní,
krásný pocit naše duše zaplní.

Na skládání písní velký talent má,
kozu Lízu zazpívá si rád,
za krásný zpěv jedničku nám dá,
o skládání tak hezkých písní si můžeme nechat jen zdát.

Optimismus z něj chrlí na plné obrátky,
je jak vysněný učitel z pohádky.
Děti ho mají rády,
nepomlouvají ho za zády.

Jeho ojedinělé a moudré názory,
změní naše obzory.
Podstatu života pochopil v mžiku,
a teď si dáme matematiku.

Čísla mu bez problému jdou,
učí nás že k něčemu dobrému jsou.
Je to fyzik z povolání,
na vše má velké nadání.

…,,Zlomek je naznačené dělení“….
….to pro nás není nové sdělení……

...,,Antonín topič elektrárenský“….
má rád hezký ženský :-)

…,,Asi jsem měl v rodině nějakého blázna“….
…pravil pan učitel do prázdna….



Většího filozofa neznáme,
jsme rády,že Vás máme.
Autor Heavy, 03.10.2009
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky sem miloval učitelku zpěvu... než spolužákovi v kabinetě pomohla zlepšit známku a sebevědomí..

23.10.2009 21:19:00 | Shirai Yoshiro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí