Přátele ze zdi

Přátele ze zdi

Anotace: mám na zdi tolik obrázků...a miluju ty kterým patří tváře na nich!

Přátelé ze zdi
Trvale v mém srdci
Budou ti lidé ze zdi
Z fotografií
Ti dokonalí
Mnou milovaní
Navždy budou vzpomínky
V mé hlavě
Až odejdou
Dál svou cestou
Dá se to zvládnout?
Někdo snad hravě
Ale co já, ta závislá
Co na nich lpí
A umírá
Nudou snad i zoufalstvím
Co já si jenom počnu
Jak se zachovám
Bez dokonalých
Potřebuju je
Své zpovědníky
Utěšitele
Své objímače
Hráče
Průvodce
Hudební znalce
Úžasné šílence
Infantilní jedince
Šílenou medúzu
Někdy nějakou tu múzu
Ty co řeknou, mám tě ráda
Co poslouchají mé výlevy
Mé deprese
Znají mé doby temna
Mou minulost
Přítomnost
A části budoucnosti
Oni
Bez kterých nechci
Nemohu být
Dá se vůbec bez nich žít?
Autor Anye, 03.10.2009
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí