záznam...

záznam...

Anotace: nevím, co k tomu psát,... jsou to jen jakési moje stavy zhmotněné v textu...=)

Do nitra mi přišla kontrola, inspekce…
Kde zjistila spoustu závažných přestupků…
Zavolala též hygienu, která – celá zděšená-
Utekla…
Utekla kamsi pryč, že mi prý přijde poštou sankce.
Tohle, že není možné!
Bojím se, že je to má konečná,
Nedokážu svou duši do termínu opravit…
Je to proces na dlouhá léta,
…Který se třeba ani nezdaří…
Autor BIZARRE...maybe, 04.10.2009
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Zefi, Radek.oslov.Šafárik, ewon, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí