otec na kole

otec na kole

Anotace: Tohle je výtvor mé dcery..

Taťka jede na kole
a zpívá si vesele.

Kolem auto projelo
taťka se lekl
řidítko mu upadlo
do příkopy sletl.

Dobře se z ni vydrápal
avšak hodně nadával.

Řekl si že nestojí to za to
a začal hledat zlato.

Zlato sice nenašel
ale dostal kašel.

Proto doma leží
a ostří si nože.

Na řidiče se už chystá
s nožem v ruce
pomstychtivě mlaská.
Autor Čoki, 04.10.2009
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí