Mé přání

Mé přání

Anotace: ...

Láska je cit
který každý může mít.
Láska je víra
když se tvé srdce otevírá.
Láska je růže
každé zlo přemůže.
Láska je to co chci světu dát
co víc si můžu přát.
Aby každý každého měl rád
aby přestaly se prát.
Je jedno že každý mluví jinou řečí
vždyť přátelství a láska stačí.
Jejich duše pak v jednu splynou
nebudou nic řešit silou.
Až rádi se budou všichni mít
krásné bude tady žít.
Autor Alien.v.v.s., 04.10.2009
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak krááásný..:o) jo, láska, jedině láska..

04.10.2009 15:38:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí