Nebe

Nebe

Anotace: trošilinku starší básnička

Nebe je zářící meč, který bodne vždy na správné místo do pekla,
nebe je velký kotel lásky, ze kterého veškerá zloba odtekla.
Nebe je klenba naděje se sluncem na špici,
nebe je krása, láska, cit každý den pro všechny zářící.
Nebe je modrá kopule čnící nad světem,
nebe je božský ráj padlým obětem.
Autor Alien.v.v.s., 04.10.2009
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Mbonita, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ali.., ST!

04.10.2009 19:36:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí