Jsem nalomená třtina

Jsem nalomená třtina

Anotace: ...mám v sobě zmatek..a hlava mě táhne dolů...

jsem nalomená třtina
stačí jen malý pohyb v zápěstí

pochytejte prosím všechny můry v hlavě
které nosím
o to prosím

držím svůj úsměv nad strží
nevím jak dlouho vydrží

zmatek bezruký neumím se chytat
jsem chmýří pampelišek
padáček který jen čeká kam dopadne
vždyť neumí lítat

schoulím se do peřin
a vložím hlavu svou
do kolen
s myšlenkou na noc bezesnou
únikem je mi pláč
snad je mi dovolen
Autor Lodě, 04.10.2009
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí